Satınaldığım Ürünü Geri Verebilir miyim?

Genel olarak satınaldığınız ürün ya da ürünleri teslim tarihinden itibaren 7 gün içinde düzenlenen fatura ve geri verme nedeninizi belirten bir açıklama ile geri verebilirsiniz.
ANCAK, YAZILIM ÜRÜNLERİ, CD, DVD, VCD vb. MEDYA ÜRÜNLERİ, TÜKETİM MALZEMELERİ (toner, kartuş, şerit vb.), CEP TELEFONLARI, BASILI ÜRÜNLER (kitap, dergi vb.) GERİ VERİLEMEZ.

SİTEMİZDE SATILAN ÇOĞU YAZILIM ÜRÜNÜNÜN DENEME SÜRÜMLERİ BULUNMAKTADIR. BU DENEME SÜRÜMLERİNİ İNDİREREK ÜRÜNÜ 15 GÜN – 60 GÜN ARASINDA DEĞİŞEN SÜRELERDE ÜCRETSİZ OLARAK DENEYEBİLİRSİNİZ.

YAZILIM ÜRÜNLERİNİN DENEME SÜRÜMLERİNİ SİTEMİZDE BULAMADIĞINIZ DURUMLARDA FİRMAMIZA YA DA ÜRETİCİ FİRMANIN INTERNET SİTESİNE BAŞVURABİLİRSİNİZ.

YAZILIM ÜRÜNLERİNİ DENEYEREK ALMANIZI ÖNERİYORUZ. EĞER DENEME OLANAĞINIZ YOKSA MUTLAKA YAZILIMIN SİZİN BEKLENTİLERİNİZİ KARŞILAYIP KARŞILAMADIĞINI VE DONANIMINIZ ÜZERİNDE ÇALIŞIP ÇALIŞMAYACAĞINI ÖĞRENİNİZ.

AMBALAJI AÇILDIĞINDA GERİ ALINAMAYACAK NİTELİKTEKİ ÜRÜNLERİ (bellek kartları, yazılım ürünleri vb.) KULLANACAĞINIZ ORTAMA UYUMLU OLDUKLARINA EMİN OLDUKTAN SONRA ISMARLAYINIZ.

  • Lütfen dikkat ediniz!
    • Geri verilen ürünler mutlaka orijinal kutu ya da ambalajı ile birlikte geri verilmelidir.
    • Orijinal kutusu ya da ambalajı bozulmuş, kullanılmış, tekrar satılabilirlik niteliğini kaybetmiş, bir başka müşteri tarafından satın alınamayacak durumda olan ürünler geri alınmaz.
    • Geri verilecek ürün ile birlikte orijinal fatura (alt kopyalar da dahil) ve geri verme nedenini içeren bir açıklama gönderilmesi gerekmektedir.
    • Geri verilecek ürün ayıplı ise kargo ücreti firmamız tarafından karşılanmaktadır. Bu durumda anlaşmalı olduğumuz kargo firması ile gönderim yapılmalıdır. Diğer durumlarda kargo ücreti müşteri tarafından ödenecektir.
    • Geri verilecek ürünün faturası kurum adına kesilmiş ise, kurumun düzenlediği iade faturası da gönderilmelidir. İade faturası gönderilmediği durumlarda ürün geri alınmaz.

Geri verilen ürünün geri verme koşullarını taşıyıp taşımadığı yetkili kişiler tarafından incelenir. Gerek görülmesi durumunda üretici ya da tedarikçi firmadan destek alınabilir.

Geri verme işleminizin onaylanmasının ardından, satın alma biçiminize göre ödediğiniz tutar hesap numaranıza ya da kredi kartınıza yansıtılacaktır.

Garanti Koşulları

Aldığınız her ürün üretici firmanın garantisi altındadır. Ancak, yazılım ürünleri için bazı istisnalar olabileceğini gözönünde bulundurun. Satışını yaptığımız çoğu yazılım ürününün kullanımı, dağıtılması, çoğaltılması, devredilmesi, bakım ve destek vb. koşulları üretici firmanın belirlediği ve “Son Kullanıcı Lisans Anlaşması (EULA)” olarak adlandırılan yazılı belgeye dayandırılmaktadır. Bu nedenle, satın aldığınız yazılım ürünleri için, eğer varsa, bu belgeyi okuyun ve anlayın. Bu belgeyi YAZILIMEVI.COMdan alabileceğiniz gibi üretici firmanın web sitesinden de indirebilirsiniz. Çoğu durumda, yazılımın kullanımına ilişkin koşullar, yazılımın kurulumu sırasında da ekranda gösterilmekte ve okuyarak onaylamanız istenmektedir.

Taşıma sırasında zarar gördüğünü düşündüğünüz paketleri teslim alırken kargo firması yetkilisi önünde açıp kontrol ediniz. Eğer üründe herhangi bir zarar varsa kargo firması yetkilisine tutanak tuttururarak ürünü teslim almayınız. Ürün teslim alındıktan sonra kargo firmasının görevini tam olarak yerine getirdiğini kabul etmiş olduğunuzu unutmayınız

Ürün müşteriye ulaştıktan sonra ortaya çıkabilecek arızalar için üretici firmanın yetkili servislerine başvurulmalıdır.

Yukarıdaki koşullara uygun durumda geri verilen ürünler için kargo ücreti tarafınızdan ödenecektir.

 

Geri Ödeme
Alışverişinizden caymanız ya da ürünü geri vermeniz durumunda ürün bedeli geri verilen ürün YAZILIMEVI.COMa ulaştığı andan itibaren 10 gün içinde geri ödenir.

Kredi kartı ile yapılan alışverişlerde ürün bedelinin geri ödemesi bankanız tarafından 2-6 hafta arasında yapılmaktadır. Bu sürede YAZILIMEVI.COMun etkisi ve sorumluluğu bulunmamaktadır.

Taksitli satışlarda yapılan geri ödemeler bankanız tarafından kredi kartınıza her ay artı tutar olarak yansıtılmaktadır.

Ürünlerin Teslim Edilmesi
Sitemizde satılan ürünlerin teslimi mümkün olan en kısa sürede yapılır. Yazılım ürünlerinin teslim süreleri için ürün açıklamalarına bakınız ya da YAZILIMEVI.COMu arayınız.

Sitemizde satılan yazılım ürünlerinin çoğu ESD (Electronic Software Distribution-Elektronik Yazılım Sağlama) yöntemiyle teslim edilmektedir. Bu yöntemde; yazılım anahtarı, kullanıcı bilgileri, indirme bağlantıları ve indirme ve kurulum sırasında izlenmesi gerekli adımlar e-posta yoluyla iletilir. Yazılım kodları bu bilgiler kullanılarak üreticin web sitesinden indirilir ve kurulumu yapılır. Çoğu durumda, ayrıca, CD/DVD, kitapçık, lisans belgesi vb. gereç ve belgeler verilmez.